Når man titter på statistikk

Selvklart titter jeg på hva som skjer på bloggen sånn nogenlunde regelmessig. Dvs.. når det nærmer seg høysesong spesielt.

I dag tok jeg nok en gang en titt, og sorterte ut de mest besøkte sidene. På toppen i overveldende flertall troner blogginlegget “Hjemmelaget bodyscrub og dusjoljer” med mer enn fem ganger så mange visninger som nestemann på lista. Åpenbart er dette noe folk gjerne vil se mer av. Skal jeg ta det som et hint?

Denne informasjonen er i mangel av kommentarer nesten mer viktig for meg enn noe annet, fordi dette forteller meg hva dere ønsker å lese om. Fordi dere åpenbart liker å lese om hudpleieprodukter man kan lage selv tror jeg at jeg skal grave frem litt mer om det nå fremover, for eksempel til vår tema-adventskalender? Hva tror dere?

På gjenhør!

This entry was posted in Advent, Juleprat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.