DIY Hjemmelagede bomullspads for å fjerne sminke

Jeg innser jeg burde skaffe meg et eget kamera så jeg kan lage mine egne DIY-filmer altså. Får skrive det på brevet til nissen. “Kjære julenissen, jeg har vært veldig snill i år” og så videre.

Nåvel. Mange av oss bruker sminke, enten daglig eller som jeg; 8 ganger i året maks. Og sminke bør fjernes om man ikke vil ha ødelagt hud i noen dager etterpå. Mange av oss bruker da pads man kjøper i butikken, men for de som fjerner sminke eller bruker rensekremer som skal fjernes ofte kan det nok være verd jobben å lage seg egne rensepads i bomull.

Et hvilket som helst garn duger til dette så klart, men jeg anbefaler bambus, bomull eller lin-garn siden disse faktisk suger til seg og dermed ikke bare flytter rundt det du har på huden. Jeg bruker bomullsgarn. Denne videoen jeg viser dere på engelsk viser ganske tydelig hvordan dere enkelt hekler rundt, selv om hun snakker på engelsk tror jeg dere henger med ved å bare se på hva hun gjør.

Om du vil gi bort en fin gave til noen, eller vil ha noen selv er det altså bare å hekle i vei. Er du mer avansert kan du jo hekle hjerteformer, blomster, stjerneformer eller annet for variasjon. Legg så i en fin boks, et glass eller en cellofanpose, og vips har du en flott gave!

 

This entry was posted in DIY, Julegaver og gavetips, Juleprat, Puslekroken. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.