Det er vel kanskje bittelitt i tidligste laget..

Men jeg har begynt å se Snøfall igjen! For å komme ordentlig inn i julestemningen og få fart på julegaveverkstedet!

Det er et par adventskalendre jeg aldri ser før Desember kommer, og slavisk ser en episode om gangen, foruten når jeg ikke rekker og dermed får dobbel episode dagen etter. Jul i skomakeraga og The Julekalender eies behørlig på DVD (Takk NRK-butikken for Jul i Skomakergata!) og den ser jeg hver desember. Eller ja.. jeg kanskje ikke sitter med øynene klistra til skjermen, men den må stå på mens jeg gjør noe julete i det minste 😉

Jeg har klippet introen til Snøfall episode en til dere her. Se om dere vil!

This entry was posted in Advent, Adventskalender, Juleprat, Musikk, film og teater. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.