Ordentlig mailingliste på plass!

Jeg sjekket litt fort i dag scriptet vi har brukt for mailingliste, og oppdaget at dette nok fungerer svært dårlig. Alle som har forsøkt å skrive seg på mailingliste måtte også koble eposten til en wordpresskonto. Det tror jeg nok mange har hoppet over å gjøre.

Jeg har dermed installert et nytt script slik at det nå går å abonnere på bloggen vår uten å måtte lage noen konto et annet sted! Fritt frem å skrive seg opp nå!

Scriptet tilbyr også meg mulighet å lage nyhetsbrev. Vi får se om jeg prøver meg på denne funksjonen etterhvert også men med svimlende to eposter på lista i skrivende stund føles det litt bortkastet å lage et nyhetsbrev for min gmailkonto og min pasjonforjul-epost. 😉

This entry was posted in Utenomsnakk. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.