Dette med lysslynger..

Jeg føler meg av og til nesten litt dum som støtt kjøper en søt liten slynge. Bitteliten sak med 10 bittesmå leds, batteridrevet, som kanskje er bare små kuler, stjerner, hjerter eller noe. De fleste slynger jeg kjøper er sånne som koster mindre enn 50 kroner, helgens anskaffelse kostet for eksempel 15 kroner. Og av og til spør jeg meg selv hvorfor jeg føler jeg må kjøpe lysslynger støtt og stadig.

Svaret ser dere på bildet nedenfor. Jeg fikk til jul av en venn disse tre lysestakene (ish) fra Partylite. Den store er for kubbelys, de to små for telys. Men jeg synes det var kranglete å få lys på plass og ikke minst tenne dem uten å sote ned glass… så jeg stappet lysslynger i dem i stedet. Resultatet er et utrolig koselig lyspunkt i rommet, om jeg ønsker å ha stemningsfullt lys tenner jeg lille lampa ved TV og disse to slyngene som drives av batterier. Jeg kan med andre ord sette dem inne i en hylle, eller nær gardiner uten brannfare. Visst er det vel herlig?

Værsågod, nå har dere skyts som forsvar til å kjøpe søte små ledslynger dere også 😉 Bare hyggelig!

This entry was posted in Advent, Juleprat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.