Besøk på Tregaarden’s julehus i Drøbak!

I dag hadde jeg den store gleden av å kunne hilse på her!

Rene himmelrike for den som elsker julepynt og fremforalt nisser. Var det ikke for at vi skal på ukevis med telting og fisketur så jeg ikke turde kjøpe noe glassfigurer og lignende hadde jeg nok gått ut derfra adskillig fattigere enn jeg gjorde. Jeg innrømmer det, et par små figurer til juletreet i messing fikk bli med meg, men jeg holdt meg i skinnet. Neste gang jeg behøver julepynt vet jeg i det minste hvor jeg skal gå! Nå har jeg også oppdatert linksiden vår med link både til nettsiden og til facebooksiden.

Bildebombe!

De har eget nissepostkontor!

Slik ser postkroken ut!

Her kommer du “inn” på kontoret.

This entry was posted in Juleprat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.