Juledagen er til ende

Det er første juledag. Siden jeg var liten har det vært en avslappet dag, en dag der man i grunnen spiser god mat, godterier, ser på TV halve dagen, leser i en bok man fikk til jul eller lekte med de leker man fikk. Det var en dag for telefoner, for å takke, og etterhvert også for å feire fødselsdagen til min minste søster.

Hvilket var hovedfokus på dagen i dag. Siden hun var liten har vi holdt fødselsdagen separat fra julaften slik at hun alltid har fått gaver på dagen sin. Selvklart kan hun få en riktig stor gave julaften som også er litt fødselsdagsgave, men det har alltid blitt gitt noe også på selve dagen selv om det kan være noe mer symbolsk enn dyrt og stort. Jeg synes det er viktig å gjøre stas også på hennes fødselsdag. Og vi har sett to hele serier av den gamle Narnia-serien til BBC.

Jeg har fått mange fine tilbakemeldinger på julegaver i det siste. Alle har takket og uttrykket glede, men noen utrykker kanskje gleden mer enn andre. Mange har fått hjemmestrikket klut, og noen også sett med klut og håndklær, og alle som har fått slikt har satt stor pris på de. Det gjør det moro å lage fler, når jeg vet de blir satt slik pris på.

Min mor har også raided skuffer og skap da jeg kom i skade for å nevne en fremtidig strikkeplan så en halv Dollarstore-pose full med garn blir med meg hjem. Samtidig hadde jeg jo med meg litt garn og er godt over halvveis i et nytt sett med håndkle og klut. Jeg kommer nok til å strikke ganske mye slike sett nå i første halvdel av kommende år tror jeg nok. De har jo ikke noen best-før-dato verd å merke seg tross alt!

God romjul på dere der ute! Håper dere koser dere!

 

This entry was posted in Juleprat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.