Kalenderkos 21 desember – Og litt julaften før tiden!

Vel fremme hos mamma, har hilset på Lita på veien og kost på småpuser. Det har vært utrolig koselig å hilse på, men hver gang vi gjør det (alt for sjelden nå for tiden egentlig) er vi helt enige om at de må bare få orden på portaler.

Nå er jeg ordentlig sliten og vurderer å vente med å se tv-kalendre til i morgen. Derfor blir det dobbeltavsnitt med Snøfall, Skomakergata, The Julekalender og Selmas Saga i morgen! Men pakkekalendrene åpnet jeg nå i kveld! Men nå i kveld ga jeg litt filmer til søsteren min, noe bakverk jeg tok med til oss alle, og mamma fikk noen av polkahjertene for å kunne dekorere med her hjemme som førjulsgave!

Lysene lukter virkelig himmelsk! Og jeg gleder meg til å sette tennene i kjærligheten på pinnen!

Liten pus!

This entry was posted in Advent, Adventskalender. Bookmark the permalink.

2 Responses to Kalenderkos 21 desember – Og litt julaften før tiden!

  1. Lita says:

    Vet ikke om tjukktrox kan kalles liten pus? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.