Det skulle ikke vert lov

Lys, det trengs innimellom

Jeg satt og fiklet med småting på pc’en, tenkte jeg skulle åpne kalenderen min snart, og gledet meg til Onsdagen da Rita kommer innom på veien hjem til familien sin fra Sverige. Trykker refresh på facebook, og så er det som verden stopper litt. “Jeg håper mine venner i Berlin er trygge” Lyste mot meg på toppen av veggen. Minner fra tidligere i år kom rimelig ganske kjapt tilbake sammen med nei, nei, nei nei nei! Og man hoppet over til VG for å sjekke, og der stod det..

Lastebil har kjørt inn i et Julemarked i Tyskland, 9 drept, 50 skadet.. så langt, og sjåfør muligens på rømmen. Det kan være en ulykke, ja, men det er nok ikke bare meg som fikk minnene fra Frankrike og lastebilen der tilbake i minnet. Det er ett av de julemarkedene jeg og Rita har hatt lyst til å dra til, og ja.. jeg sitter rett og slett her med verdens verste, kvalme følelse i magen og kroppen. Jeg er virkelig møkk lei hele 2016 nå, kan jo kanskje håpe 2017 blir bedre.

Jeg forstår ikke folk som kan gjøre sånt som dette… jeg fatter det bare ikke

Gavekalenderen ble åpnet, om enn noe stilferdig og trist med nyheter i bakgrunnen.

pakker små og litt store

kjekt og ha!

 

This entry was posted in Advent, Adventskalender, Filosofi og refleksjoner, Utenomsnakk. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.