Et lite julesukk

Jeg tviler på at det biter og gå rundt et tre.. selv om dette kanskje er i største laget

Jeg tviler på at det biter og gå rundt et tre.. selv om dette kanskje er i største laget

 

Jeg prøver egentlig ikke å byr meg så mye om ting jeg kommer over i avisene/nettet. Men merker at rundt jul så blir det vanskelig når man kommer over ting som omhandler julen.  I dag var det for meg at en skole faktisk krever tillatelse fra foreldrene for at de skal gå rundt juletreet…. Jeg kjenner jeg bare blir trist av det, jeg skjønner ikke hvorfor vi ikke kan holde i våre egne tradisjoner, og hva i alle dager er galt med å gå rundt et juletre?

Og kanskje det som plager meg aller mest.. hvorfor i alle dager er vi så redde for at vi skal fornærme noen ved våre egne tradisjoner.. noen ganger skal jeg innrømme at jeg synes det er en skrekkelig skummel trend. Hvorfor i alle dager skal vi ikke ha våre tradisjoner i vårt eget land? Det er bare trist for meg.

Men.. det virker som det er mer og mer av det, og det skremmer meg!

En dag blir vel dette fy og..

En dag blir vel dette fy og..

This entry was posted in Filosofi og refleksjoner, Juleprat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.