Årets kalendre er reddet!

I alle fall de man ser på tv. Jeg hadde en dvd fra det sekund Travelin Strawberries ga ut dvd med The Julekalender, men den er ripete og slitt så DVDspillerne er litt følsomme på om de leser den eller ikke. Det pleier gå bare jeg åpner og stenger mange nok ganger for å si det slik. Og Jul i Skomakergata har jeg på VHS. Say no more. I fjor kunne jeg se den på NRK Tv på nett, men i år har de stengt rettighetene fra å vises utenfor Norge til min store sorg..

Nå unnet jeg meg en ny kopi av The Julekalender, samt Jul i Skomakergata på dvd! Så da kan jeg se dem igjen! Uten krangling!

Reddet!

Reddet!

This entry was posted in Advent, Juleprat, Musikk, film og teater. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.