1 Desember – Noe fint til Dyrene i jula

Whooo top bunk!

                                 Jul sa du??

Dyrene er for mange av oss viktige. De er i alle fall viktige for meg, noe som også betyr at jeg synes de skal ha det litt ekstra kos i Jula. Nå er det jo sånn for de aller fleste at man hverken vil ha hund eller katt i juletreet, og mye av det som vi koser oss med er helt tabu for de fleste dyrene vi har. (Fisk klatrer ikke i juletreet, i alle fall ikke som jeg vet om..)

Så hva kan man tenke på til dyrene?

Hva med noe godis i en julekalender? Av den sunne typen som akkurat ditt dyr liker litt ekstra godt? Det trenger jo ikke akkurat være mye hver dag, men kanskje en liten ting (og ja jeg vet at dyret ikke skjønner hvorfor det får en godbit, men hey, du gjør!)

Sett av litt tid til ekstra kos/oppmerksomhet/lek? De flest vil like ekstra oppmerksomhet fra favoritt mennesket sitt, og kanskje blir det en minst like hyggelig ting for deg og. Og selvsagt, det er jo lov med en liten julegave på julaften! Noe dyret ditt er ekstra glad i for eksempel, men husk at det er best og holde seg til det som er for ditt dyr.

 

Den som venter!

                             Den som venter!

This entry was posted in Advent, Filosofi og refleksjoner, Juleprat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.