23 desember – Adventskalender og den tradisjonelle videosamtalen med Lita

Da har vi pynta treet, gulrotgratengen står i ovnen sammen med skinka, ribba er tint, alle kaker bakt, vi har handla og ordna kranser og lys til gravene, gavene er under treet og jeg har en overraskelse i skapet til J 🙂

Åh! noe så nydelig! Og her hadde jeg ikke åpna helt engang!

Det er et nydelig sett med halssmykke, armbånd og øredobber! Tro om jeg skal ha de på i morgen? 🙂

Denne julekrybba fikk jeg av Jenny, jeg mangler Josef-figuren og kanskje en hyrde eller noe, men den er så søt likevel!

Nei, juletreet er ikke ferdig her, det er halvferdig! grunnen til det er at J har tradisjon i Finland at man pynter juletreet på julaften! Dermed pynter jeg bare de viktige sakene for meg, og lar han få avslutte med stjerne, glitter og resten av julekuler 🙂

Et bilde til av julekrybba, denne gangen uten blits så man får litt mer inntrykk av hvordan det ser ut der.

Og dagens musikalske godsak er også et lys-show: Trans-siberian orchestra og Carol of the bells sammen med et enormt lys-show på et hus!

This entry was posted in Advent, Adventskalender, Juleprat, Musikk, film og teater. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.