17 desember – Adventskalender

I dag har vi kvittet oss med en bil full av pappkartonger og fått dørene på de nye skapene våre. Og jeg har funnet frem symaskina mi! Nå kan jeg sy en julestrømpe til sønn til en kollega av meg 😉

I kalenderen i dag:

Men… hva i alle….

Jeg må innrømme denne er et mysterie. Er dette tape, eller scratch-merker? Refleks eller “bare” vanlig grå? Uansett verdens nusseligste potemerker! 😀

Og nå må jeg innrømme: Jeg er ikke girliegirl nok til å fullkomment elske romantiske filmer. Jeg synes sånne er unødvendige og kjedelige, fordi all drama gjerne er unngått om folk bare driter fullstendig i å dra forhasta konklusjoner og bare spør rett ut hva denne eller denne mente med dette eller dette. Og det skjer jo aldri i sånne romantiske filmer.

På kanalen Fem hagler det nå romantiske julefilmer, der et par blir forelska men det er en million komplikasjoner og misforståelser før de får hverandre til slutt. Her for et par uker siden sto kanalen på hele dagen mens jeg hadde nisseverksted tema godterier, så jeg fikk med meg kanskje 15 slike romantiske i regi av Hallmark. Men en festet seg!

Denne her, Miss Christmas, den likte jeg faktisk! 😀 Helt ålreite skuespillere og et ganske ålreit manus i tillegg. Ingen A-film. Knappt en B-film om du spør meg, men en skuespiller kjenner jeg igjen: Riley fra Buffy spiller en av hovedrollene her!

This entry was posted in Advent, Adventskalender, Juleprat, Musikk, film og teater. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.