2 desember – Adventskalendre i heimen

Da har jeg kommet fra jobb, har fått i meg mat og laget ris-boller. I tillegg har jeg åpnet kalenderne mine og lest mine bøker! Jeg har også hatt høytlesningen på fjesboka inne på siden fra snøsøsteren allerede. Om du ikke har fått det med deg så har vi altså en egen side til bloggen og det er der jeg har hatt live-strøm og lest andre kapitlet fra Snøsøsteren. Jeg kommer til å gjøre dette hver dag frem til og med julaften, og Julaften tenker jeg litt på å ha høytlesninga før 3 nøtter til Askepott, fordi etter da blir det full rulle med julemiddag og forberedelser 😉

De andre to bøkene ser jo likedan ut 😉

NÆÆÆ! En tepose til løste i silikon! Fantastisk! Denne kommer jeg til å bruke MYE! 😀 Hurra og tusen takk!

This entry was posted in Advent, Adventskalender, Juleprat, Tradisjoner og historie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.