Nå kan advent komme!

Jeg har i dag strøket og hengt opp julegardinene, og satt frem advents-stakene og stjerne på lampa i vinduet. Jeg har gjort klar adventskransen, og lagt frem lilla duker. Det ble hvite lys i år for jeg aner ikke hvor jeg har lagt de lilla lysene, og de lysene jeg fant er egentlig hvite lys dyppet i lilla farge. De har tatt skade i flytten og skaller av, så da foretrakk jeg bare å ta hvite lys med en gang. Jeg har funnet frem adventskalenderen min, og har nå hele to adventsbøker å lese hver dag i advent. Jeg tror jeg må stå opp en halv time tidligere hver morgen i desember for å rekke 😉

This entry was posted in Advent, Adventskalender, Juleprat, Puslekroken. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.