Jeg er i gang med julebak!

For en gangs skyld har vi fryseboks (takket være vi har fått låne en av A.I), s¨det betyr at jeg kan begynne å bake slikt som kan fryses frem til jul! Det dere, det er en luksus jeg ikke har hatt siden jeg flytta fra huset! Så nå har jeg bakt julekake og aprikoskake basert på oppskrifta til daddelkake. Det ble ikke siste gang jeg bakte sånn kake kan jeg jo si, men jeg skal også kjøpe dadler så jeg kan bake ei daddelkake til frysern… og det kanskje blir noen fler julekaker.

Deigen klar for heving

Rutemønster og ferdig hevet, nå skal de stekes!

Nååå lukter det godt!

Ferdig!

Aprikoskaken steiker

Undersiden, teknisk sett oversiden når kaka er ferdig 🙂

Og “undersiden”.

Ekstra som ikke er jul: bursdagskake klar for i morgen!

This entry was posted in Advent, Juleprat, Kjøkkenmesteren, Puslekroken. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.