August – Tilbake til hverdagen.

Sommerferien er over. Jeg og J har vært og hilst på min mamma, og nå kan jeg avsløre nyheter: Vi har også sett på annen leilighet. Vi skal flytte! Det betyr at jeg står midt i pakking nå, og dermed blir det ganske liten tid for å lage julegaver eller annet akkurat nå. Det har ikke hindret meg fra å la strikkepinner være aktive i sommerferien. Vi har også hilst på svigerbanden i Finland. Neida, vi er ikke lovbrytere, vi overholdt 10 dager karantene 😉 Vi har klart å plukke tre liter multer, 3 liter bringebær her hjemme og 5 liter blåbær. Mer har vi ikke plass til i frysern! Der vi flytter har vi planlagt å ha en større fryseboks så da blir det mer fryseplass, men her og nå har vi jo bare tre skuffer i frysern her.

Jeg byr på noen bilder fra ferien!

This entry was posted in Juleprat, Månedstema. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.