Vennskap, forhold og alle hjerter gleder seg.. eller?

For joda, Valentines day var her om dagen, og det er jo en stor dag for mange, me det er også en dag jeg vet mange gruer seg til. De som føler seg utenfor, alene, ensomme og så videre, for dem er nok denne dagen ganske tung. Så har du de som har noen, og så er det de som er litt som meg da, som bare ikke bryr meg stort. Valenties for meg er for venner, de jeg er glad i, familien, og så videre.

Jeg er nok flinkere med romantikk i Sims skal jeg innrømme som dere ser av det bilde jeg valgte som er av to av mine simmer som jeg for tiden skriver en historie om. Men si nå at du er alene, og du tenker.. hva skal jeg med denne dagen. Vel, det er sånn tror jeg, at om man ikke har noen andre, så har man jo seg selv. Og kanskje dem viktigste personen du kan elske er akkurat deg selv. Så om du er alene, så hva med å neste år (siden dagen var i går) ta deg selv med på ting du liker. Gå ut og spis en bedre middag, gå på kino, se den filmen du vil, og fyll dagen med de tingene som gjør akkurat det glad?

For meg var dagen i går jobb (yay), en lat pizza middag hjemme mens jeg satt og koste meg med et nytt spill. Det trenger tross alt ikke være mer enn det. Det er ting jeg liker, og det var helt rett dag for å gjøre akkurat de tingene jeg liker.

Så håper jeg dere hadde en og dag,og at dere gjorde noe hyggelig, om dere nå var alene eller sammen med noen andre!

This entry was posted in Månedstema. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.