Den oppmerksomme har kanskje sett det alt

Det har sneket inn et nytt element i vår lille meny på toppen! La meg få presentere – Månedstema 2020!

Tanken bak månedstemaet er å sette et tema på måneden, et veldig vidt og romslig tema som åpner for svært mange ulike former for innlegg. Tanken er at vi skal blogge minst ett innlegg hver innenfor dette temaet, men med mulighet for å blogge nærmest uendelig mengde med poster som kretser rundt vår tolkning av temaet for måneden.

Dette kommer selvklart ikke til å totalt erstatte eventuelle forberedelser til jul og annet vi gjør hele året frem mot jula (kort for Lita, håndarbeide og annet for min del feks), men være et tillegg til dette.

Vi begynner i så fall etter 1 februar! 😉

This entry was posted in Månedstema, Utenomsnakk. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.