Første juledag

Julaften og juledagen passerer som vanlig i en mer eller mindre permanent status av matkoma. Hvert år gjør jeg samme “feil”, jeg eter alt for mye, koser meg glugg forderva… bokstavelig talt, og halvsover halve kvelden foran TVen med mage som er litt for stinn. Dagen i dag er ikke noe unntak. Man spiser så mye god mat til middag at man ikke orker noe dessert, og resultatet er at man bare kan spise med øynene alle de herlige godsaker som finnes på bordet fordi magen har en merkelig begrensning unger ikke kjenner til virker det som. Et fenomen for halvgamle kjerringer og meg tror dere? 😉

I dag har man ikke gjort så mye. Vi dro en tur til Biltema og Jula for å se etter et par småsaker vi hadde lyst på, og kom hjem med litt mer enn beregna som vanlig. Ingen enorme utskeielser tross alt, og vel hjemme var det svært rask middag å lage med oppvarming av rester fra gårsdagens middag. Juledagen er svært enkel! I morgen skal det nok isfiskes litt mistenker jeg, men vi får se hvordan været er, akkurat nå snør det, og det føles jo herlig å vite at om det snør også i morgen har vi fisketelt vi kan bruke!

Må bare dele denne med dere igjen, den er så morsom!

This entry was posted in Juleprat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.