24 Desember – Tid for ettertanke

For de som lurer er dette fra Sims 4, et spill jeg koser meg mye med, og som dere ser, så passer jeg på at de også feirer Jul 🙂

Så ble det Jul i år igjen da, merkelig det der. For meg blir dette en annerledes Jul, da jeg ikke lenger har en pappa, han døde tidligere i år, og dette er på en måte den første skikkelige høytiden hvor jeg nok vet at det kommer til å føles litt rart.  Allikevel gleder jeg meg til kvelden som skal være hos mine tante og onkel, og da selvsagt sammen med mamma. Pus i huset har åpnet og lekt med sine gaver, og synes verden er ganske så grei.

Jeg har til og med luksusen og ha fri, så jeg skal nyte julen med spill, familie, venner og kose meg masse. Det håper jeg dere gjør også, uansett hvordan dere måtte finne på å feire dagen.

Så med ikke så mange ord, så håper jeg dere alle får en kjempefin julaften, og en riktig God Jul!

 

This entry was posted in Advent, Adventskalender, Juleprat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.