23 Desember – “skype” med Lita!

Nå ble det ikke Skype, vi brukte face-time men det går ut på det samme! Ble bare Lita som fikk se meg streve med lys på juletreet og få på halve pynten. Den andre halvdelen, + glitter og toppstjerne, det er J sin jobb i morgen fordi han er vant til å pynte tre på julaften og ikke dagen før. Så han får alltid avslutte med det mest luksuriøse og viktigste delen: Nettopp toppstjerna og glitteret. Jeg har hatt det svært koselig, vi har snakket mye om gjør-det-selv ideer og tanker for neste år. Jeg har savnet sånne samtaler med deg, Lita, men nå kan vi gjøre det oftere synes jeg! 😀

Jeg har også oppdaget at jeg må kjøpe en 240lys slynge til neste år for å få mer lys på treet så det blir så strålende som jeg har lyst på. Og et par flagg-ranker til!

Halvferdig tre klar for J i morgen 🙂

Med dette ønsker jeg dere alle God jul! Men dere hører nok selvklart fra meg i løpet av julaften og romjula kjenner jeg meg selv rett ^^

This entry was posted in Advent, Juleprat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.