4 Desember – Adventskalender

Det har vært en ganske tung ettermiddag med mye samtaler og mye jobb. Jeg er dermed ganske sliten akkurat nå. I tillegg har jeg fått beskjed at Litas pakke enda ikke har dukket opp… derimot har en annen norskepakke jeg sendte over ei uke seinere kommet frem i dag. Virkelig merkelig hvor lang tid det kan ta. Jeg er skuffet og litt lei meg for det faktisk, det må jeg innrømme. Det var jo ikke i nærheten av å være desember engang når jeg sendte pakka! Håper inderlig den dukker opp snart :/

Snøsøsteren

Myk pakke.. håper litt..

YESS! Elsker myke puffesokker som dette!

This entry was posted in Advent, Adventskalender, Juleprat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.