3 Desember – Adventskalender

I dag er en fin dag! Det er tredje Desember. Dessverre har Postman Pat enda ikke vært hos Lita med hennes pakke fra meg og nå lurer jeg på hvor lang tid det behager posten før pakken kommer. Skikkelig kjipt synes jeg. Spesielt siden andre gaver jeg sendte samme dag innenriks kom frem dagen etter til mottager her i Sverige. Det er to andre norskepakker på vei til Norge, nå krysser jeg bare fingrene at posten behager å få de frem innen jul.

Men dagen i dag er god. Det har kommet mange store og små pakker med posten og andre budfirma, og dermed har det vært reneste julaften her i stua. Jeg har fått bursdagsgave: Nalle fleeceoverall til å ha til vinterfiske og under vadebuksene, en deostick til Tommy Girl-parfymen jeg har, og en ny mobiltelefon! Resultat av bilder kommer i neste blogginlegg fra meg trur jeg nok 😉

Her er dagens adventskalendre.

Denne rasler!

Det forklarte saken! Liten plastboks med disse øredobbene inni. Kjempesøte er de! Prøver de ut nå 😉

Ingen adventsdag uten Charles Dickens så klart..

… og Snøsøsteren kapittel 3!

This entry was posted in Advent, Adventskalender, Juleprat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.