2 Desember – Adventskalender og pakke fra gamlelandet!

Endelig! ENDELIG! Det tok bare tre uker for pakken fra mamma å komme frem! Jeg aner ikke hvorfor, SÅ lang tid har det aldri noensinne tatt. Selvklart har det hendt, spesielt i desember, at pakkene kanskje har tatt litt mer enn sine 5 arbeidsdager fra Norge og hit, men aldri har det tatt tre uker! Men nå har den kommet. Bilder lenger ned i innlegget. I tillegg har jeg åpnet kalenderne, lest mine kalenderbøker og kost meg.

Og for de som ikke umiddelbart kobler det – Det er en badebombe. Lita husker tydeligvis hvor glad jeg ble for de i en tidligere kalender ^^

Snøsøsteren!

Og følgende var i pakken fra mamma. Alt dette er småsaker etter min mormor. Tusen takk mamma!

This entry was posted in Advent, Adventskalender, Juleprat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.