20 Desember – Når man løper rundt seg selv

Selv om man er ferdig med alt, og man er i rute, er det lett og bare tenke på alt som kommer, og alt som da fortsatt skal gjøres. Og her skal jeg komme å slå et slag for lister, for det er en så grei måte å få oversikten over hva du faktisk har igjen å gjøre.

Sett opp alt du skal gjøre, du kan til og med rangere det etter hva du skal gjøre først og sist, og når du har alt der. Om det nå kommer noe mere, så sett det på lista og finn ut hvor på lista den hører hjemme. Da slipper du løpe rundt deg selv og huske hva du har gjort og hva du fortsatt skal gjøre. Så ja, min ultimate løsning er og blir lister, på det aller meste for å være helt ærlig.

This entry was posted in Advent, Adventskalender, Juleprat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.