1 Desember – første Søndag i Advent.

Første søndag i Advent, er også første Desember i år. Det er da ikke lenge igjen til Jul, og man begynner å planlegge ting og tang (altså jeg har planlagt allerede.. julegavene er feks helt ferdig) , men det er jo alltids litt kaker som skal lages å sånt.

I motsetning til Rita så har jeg ikke så mye pynt hjemme, det er litt ulempen med at det er en liten leilighte, og har en pusekatt som liker ting som dingler. Kanskje en dag når jeg har noe større, så skal det bli mere stash her og, men her ser dere bilde av noe jeg har, og pus. ja han er jo alltid pynt han, passer godt til jula, hvit som snø som han er.

Jeg har faktisk ikke fire lys i år.. men jeg jeg har som dere kan se et kalender lys i steden, kanskje litt merkelig, men det funker for meg. Det er litt det med plass, levende lys og en katt som spiller litt inn.

Håper dere alle koser dere med dagen uansett. så er det jul før vi vet ordet av det!

This entry was posted in Advent, Juleprat, Tradisjoner og historie. Bookmark the permalink.

2 Responses to 1 Desember – første Søndag i Advent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.