Julegardiner på plass!

Jeg klarte ikke holde meg lenger nå. Jeg hadde bestemt meg for at jeg SKAL vente til etter bursdagen min før jeg hang opp julegardiner og satte frem noe julepynt. Nå var jeg tidlig ute med stjerna til bordlampa jeg har i vinduet foran PCbordet mitt, så det kom opp allerede her for et par uker siden. Altså har jeg ei stjerne som tennes på daglig basis allerede nå, litt juks men sånn er det.

Men jeg klarte å holde meg til den 17e med å henge opp julegardiner 😉 Kjøkkenet fikk jeg opp den 17e, samt to av tre gardiner i stua. I går kveld fikk jeg hjelp til å få den siste gardinen på plass i stua, og rulle de pent opp. J var gentleman og stilte opp tross at han brummet i barten “men det er jo bare november…..” med et oppgitt sukk. Men som den utrolig snille og tolerante kjæreste han er tross alt holdt det med brumlinga likevel, uten et mukk hang han opp gardiner (og skjulte nok noen rullende øyne i smug der). Så nå er de oppe!

Siden PCene står rett foran vinduene i stua kan jeg i grunnen glemme å vaske utsiden av vinduene på ordentlig måte, så jeg tenkte jeg skal kjøpe engangs-våtservietter for vindu og feste rundt gulvmoppen vår bare så jeg kan tørke litt av utsiden av vinduene i det minste. Bare så det aller verste er fjerna! Innsiden kan jeg nok vaske mer ordentlig 😉

Kjøkkenvinduene! Denne kappa fikk jeg i en av andrehåndsposene jeg kjøpte for et par år siden, men har aldri hatt smalt nok vindu til å bruke dem.. før nå. Praktisk på kjøkkenet synes jeg! Og det ble veldig åpent. Om dere lurer på hva de hvite snørene er, så er det for å holde blomsterlyset som henger rett over kanten på kjøkkenbordet!

Disse kjenner dere nok igjen. Jeg brukte to kapper på kjøkkenet i vår forrige leilighet. Jeg kjøpte disse fra Dollarstore, og de kostet svimlende 10 kroner per pakke! Jeg hadde veldig flaks der, og kjøpte alle fire som var igjen. Jeg har også en løper i samme motiv så jeg lurer litt om jeg skal ha den på stuebordet eller kanskje foran TVen der vi normalt ellers aldri har noen duk. Det passet med tre kapper av de fire jeg kjøpte, nå mangler jeg bare rundstav å ha i bunnen på gardinene så rullen der ser penere ut! Det må jeg prøve å ordne til i år… 😀

This entry was posted in Advent, Juleprat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.