3 Desember: Det beste juleminnet man kan ha med seg

Dette er jo en sånn ting som man må si er individuelt for hver person. Så mine beste juleminner, som jeg alltid kommer til å ha med meg, var å pynte juletreet sammen med mamma og pappa når jeg var yngre, og i senere tid, er det å sitte sammen med min mamma og lage julekortene, snakke julegaver og planlegge det som kommer. Disse minnene kommer jeg alltid til å ha med meg, det og det året jeg endelig skjønte hvorfor mamma og pappa alltid lo av han rare mannen lille julaften som drakk så mye merkelig.

Enda litt senere i tid ble det juleverksted sammen med Rita, noe som ble ganske så umulig og fortsette med da jeg flyttet hjem til Norge og det ble over 6-7 timer kjøring mellom oss. Men det er også et minne jeg komme til å ha med meg videre, og hvem vet, kanskje end dag!

This entry was posted in Juleprat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.