Hjemmelaget Eggnog aka Eggelikør.. uten alkohol!

Eggelikør er en stor sak i spesielt USA, oppvarmet og servert krydret. Jeg har av og til smakt vanlig eggelikør fra vinmonopolet, og ble vel ikke akkurat helfrelst kanskje, men det var jo ikke direkte vondt heller. Men tanken slo meg.. om dette er sånn stor tradisjon i de engelske land kanskje jeg burde blogge om det. Og siden mange ikke er så fan av alkohol, eller av andre grunner vil unnvike alkohol valgte jeg en youtube-video for alkoholfri variant. For de som vil spisse den til kan du ha en liten tanke cognac eller whiskey i den, men denne varianten er altså alkoholfri!

This entry was posted in Advent, DIY, Kjøkkenmesteren, Tradisjoner og historie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.