En av de beste gløgger jeg har smakt

Jeg må nok en gang presentere dere for en av de beste gløggene jeg har smakt her i Sverige. Jeg foretrekker gløggen min uten alkohol, og er svært glad i tomtegløgg i Norge som man blander med vann eller vin etter eget ønske (og jeg da velger vann), samt jeg gjerne lager min egen saftgløgg fordi jeg liker smaken av den svært godt, men om jeg skal kjøpe gløgg med alkohol er det denne jeg kjøper. Kun 2,2 volumprosent alkohol (men jeg drikker den selvklart ikke om jeg skal kjøre bil uansett hvor svak den er), og en nydelig krydret smak av multer og krydder. Den er fantastisk! Jeg kjøper gjerne et par flasker av den gjennom advents og juletiden.

Og dere? Jeg drikker mitt første glass med gløgg her og nå 😉 *rampete*

 

This entry was posted in Advent, Juleprat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.