Høstkos på plass på balkongen!

Vi klipte ned tomatene i går, og balkongen ble så naken! Så lenge har det vært nesten en grønn vegg utenfor vinduet på soverommet, så det føltes nesten unaturlig å se ut på gatelykter og ica-butikken. Jeg fikk ei lysslynge av mamma i sommer, nå har jeg strukket den ut over vinduet frem og tilbake, så nå har vi litt høstkos der på balkongen! litt lysere ble det også. For ikke å snakke om at det er en svært tidlig smugstart på adventstiden kanskje? Men dette blir eneste synden før helgen før 1 søndag i advent for min del!

This entry was posted in Advent, Juleprat, Puslekroken. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.