Tanker om adventskalender på TV

SVT lager ny adventskalender hvert eneste år, og det er unntaksvis at de sender reprise av en adventskalender på tv. I Norge virker det som hvert femte eller sjette år lages det ny kalender og innimellom sendes en av de eldre i repriser. Enn så lenge troner Jul i Skomakergata ensom på toppen over flest repriser med 1 førstevisning og 6 repriser, men det er flere andre kalendere som er vist både fire og fem ganger: Jul i Blåfjell og Jul på månetoppen begge sendt 4 ganger og Amalies Jul 3 ganger. Norge er helt enkelt glad i repriser!

Jeg tenker som så at NRK velger en annen fremgangsmetode en svenske kollegaene og slår på stort når de først lager en kalender: Budsjettet er vesentlig høyere og kvaliteten merkbart bedre enn svenskenes kalender, og jeg tror jeg kan trygt si det er slik og ikke bare en mening fra min side fordi jeg er norsk.

Hva mener dere om dette? Ny kalender hvert år, eller repriser og større budsjett når det vel lages en kalender? Dropp gjerne en kommentar om dette her!

This entry was posted in Advent, Adventskalender, Juleprat, Musikk, film og teater. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.