Årets julegløgg fra Blossa

Blossa 19 skal gi oss følelse av hawai: Hibiskusblomst og pasjonsfrukt er smaken, og flasken har design inspirert av… hawai-skjorter. Bokstavlig talt. Fargene og motivet er laget for å matche smakskombinasjonen. Kommer du til å prøve denne? Jeg vet ikke helt om jeg vil for å være ærlig. De fleste år er Blossa sine smaker for … eksperimentelle for meg som er ganske ensformig på gløgg-smaken: Det er liksom tomtegløggen eller hjemmelaget saftgløgg som gjelder for min del, og gjerne uten alkoholen. Jeg tror unntaket var multegløggen vi fant for et par år siden som smakte fantastisk (og er relativt lav på alkoholmengde i og med at den selges i vanlig matbutikk).

This entry was posted in Advent, Juleprat, Kjøkkenmesteren. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.