Smaksprøve: Freia melkesjokolade… med pepperkaker??

Ja, du leser og ser helt rett. Freia har kommet ut med en helt ny, “limited edition” melkesjokolade med pepperkaker. Jeg oppdaget dette da jeg satt og hørte på min favoritt spill podcast Lvl Up på veien til mamma med buss for tog (Jada… moro det der) og der kom da ukens anbefaling, og det var denne sjokoladen.

Som den stereotypiske jule-entusiast man tross alt er, så ble det innkjøp av dette (på en lokal liten Rema 1000 på Spydeberg) og testing, da jeg nok var litt skeptisk til at dette skulle være godt. Joda, sjokolade og pepperkaker er begge deler godt, men det er langt fra alltid at å kombinere er noen slager.

Men, jeg skal si, at dette var ganske så godt. Jeg er jo typen som skal ha sjokoladen rett ut av kjøleskapet kald, men det var både smak av pepperkake og av sjokolade og blandingen var faktisk ikke dum i det hele tatt. Ikke den beste sjokoladen jeg noen gang har spist, men jeg skal helt klart klare kose meg med den som jeg har, og den andre skal bli med til jobben i morgen så de kan teste

 

This entry was posted in Juleprat, Utenomsnakk. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.