Når man finner en glemt liten gave

Jeg og J ryddet ut en del av jula her for et par dager siden. Vi bestemte oss for å slå flat masse små post-esker og kaste julepapir til gjenvinninga.
Heldigvis har jeg for vane å ikke bare kaste en eske full av søppel, jeg kaster alltid litt og litt, og hva skuer mine øyne blå? I bunnen av eska der jeg hadde samlet alt brukt julepapir lå en bitteliten pakke! Selvklart kastet jeg jo ikke den, jeg la den i lomma og pakket den opp straks etter vi var klar med å kaste ut søpla. Og hva ser jeg inni? En liten fyrstikkeske med en bitteliten nydelig liten nisse i!

This entry was posted in Juleprat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.