Julegaver jeg har laget!

Og nå som julaften er over, nå kan jeg endelig vise frem et par av gavene som jeg har laget og gitt bort til et par lesere (og medforfattere) av bloggen 😉

Jeg kunne ikke vise bilder før, og pga at Lita tross alt blogger her kunne jeg ikke engang laste opp bilde i forveien og planlegge blogginlegget! 😀 Så endelig kan jeg vise frem det jeg har laget.

Til min ene venn og min minste søster har jeg strikket disse sokkene. Min minste søster er nissegal og har selvklart prøvd de på umiddelbart.

Og her er helbilde av sjalet jeg strikka til Lita! 😀 Hun sa til meg for et par år siden at hun ønsket seg et helt sjal i samme garn som skulvervarmere jeg strikket til henne for mange år siden, og jeg har lett etter det garnet siden da.. men det finnes ikke i sortimentet til Järbo lenger, og når Novita kom med garnet Pilvi (ENDA mykere og mer puffete enn Tindra) passet jeg på og rasket med meg nok garnnøster for et stort og herlig mykt sjal! Jeg kan si jeg angret litt på ideen med frynsene mens jeg kjempet med å knyte dem, men så ble det jo fint til slutt 😀

 

This entry was posted in Julegaver og gavetips, Juleprat, Puslekroken. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.