23 Desember kvelden før kvelden med chat etc!

Noen tradisjoner skal man ha, selv når man er sliten, trøtt og egentlig ikke har så veldig mye lyst til å pynte. Men det er noen ting jeg aldri kommer til å skippe, og en av dem er juleskypen med Rita. Det er noe jeg skal ha med meg, om jeg så må gå en tur ut for å holde meg våken. I år skippet jeg på potetgullet da, siden jeg fortsatt var mett etter middagen. Hos meg er det blitt lite pynting, på den andre siden er jobben full av pynt, men hjemme har det bare ikke blitt slik i år. Jeg får unnskylde det med at det er andre ting som tar for mye plass i livet akkurat nå, så selv om jeg prøver, så er det ikke helt like mye plass til jula.

Men julepraten den var koselig som vanlig, og Grevinnen og hovmesteren ble også sagt hallo til for i år. Så da er man klar for morgendagen.. med pakker og god mat. Om jeg er klar for jul? Jada, jeg er det!

This entry was posted in Advent, Filosofi og refleksjoner, Juleprat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.