3 Søndag i advent

I dag fikk jeg høre via venner at hunden som jeg hadde med exen min har gått bort i går kveld. Sorgen slo meg helt ut, litt uventa at jeg reagerte så kraftig på hennes bortgang, men kan jo være noe med at det er så nært inpå jul og måten jeg fikk vite det på. Dagen har dermed vært ganske tung og vond, men det vil jo bli bedre.

bok som alltid

åh lys og rengjøring til jul!

Måtte jo se på lyset! 😀 Dette, Lita, er en stor hit i fremtidige kalendere også, jeg ELSKER dekorlys!

fisketur på letsjöen, ikke så kaldt som i går men tente et lite bål for kosen.

fine hunden min.. vi sees i nangijala!

Det tredje lys skal gi sitt skinn
for gjerning, ut fra håpets ord.
Et smil vil nå til sjelen inn,
vårt virke blir vår fryd på Jord.

This entry was posted in Advent, Adventskalender, Juleprat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.