1 Søndag i Advent og julegateåpning

I dag var det Julskyltning, aka Julegateåpning i Ljusdal. Selvklart dro jeg ned for å se sammen med J og Maria. Jeg fikk også adventskalenderen fra Maria og kunne åpne to pakker med en gang! Jeg fikk en bok med barnas brev som kommer til Tomteboda, og Mobil-hansker! Jeg ble kjempeglad! Jeg har nå tent kransen min og strikker som en gal på en gave som skal til Norge. Nå er det advent, nå er det snart jul, og julegleden bobler i magen! Gleder du deg?

To første gavene i kalenderen! 🙂

Julestemning foran TVen

Ett lys i kransen på vårt bord,
vi tenner for den skapermakt.
som lå i aller første ord
og kledde Jord i himmeldrakt.

 

This entry was posted in Advent, Juleprat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.