2 Desember – Adventskalender

I kveld tenner jeg første lyset i kransen, etter jeg har vært på julegateåpninga. Frem til da har jeg kost meg med adventskalendere på tv, skal nå straks se Jul i skomakergata og The Julekalender. Så langt er jeg fornøyd med Julekongen, og har bestemt meg for at jeg mest sannsynlig ser hele denne også frem mot jul. I år, som i fjor, blir det tydeligvis 4 kalendere å se på hver dag med andre ord. Jeg ser nemlig også den svenske kalenderen Storm på lugna gatan! Den er kanskje ikke fantastisk slik som Snøfall var, men den er i det minste på høyde med Selmas Saga fra i fjor, og jeg gir den noen episoder til før jeg eventuelt slenger den til side. De to episodene jeg har sett har vært ok, og lover bra, men vi får se om det holder helt i mål.

Dagens luker så langt:

Ser ut som en julestrømpe tenkt for juletre? 😀 Den havner nok på treet i det minste ^^

This entry was posted in Advent, Adventskalender, Juleprat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.