I morgen er dagen!

I morgen er det første desember og vi får lov å begynne å åpne adventskalendere. Er du klar? Har du kalender?

Jeg har jo som vanlig min bok-kalender, samt pakkekalender fra Lita. Jeg vet jeg skal få en til, men vi har ikke sett hverandre siden bursdagen min, så det blir når vi treffes 😉 Og selvklart skal jeg se på adventskalendere på tv. Jeg skal gi Julekongen et forsøk, og se om den kan måle seg med Snøfall. Jeg vurderer også å se Snøfall i år, sammen med Jul i Skomakergata, og det blir helt sikkert også The Julekalender, eller hva Lita?

Hvilke skal dere se?

Snøfall

Jul i Skomakergata

Julekongen

 

En Julefortelling

This entry was posted in Advent, Adventskalender, Juleprat, Tradisjoner og historie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.