Julehuset Snoka

Jeg dro med meg mine to harryhandel venner en tur innom Snoka etter sist helgs handletur. Grinchen av oss mente noe om at det var kanskje litt mye, men på den andre siden, jeg synes det er akkurat passe.

Det ble nok litt færre bilder en vanlig, siden jeg rett og slett holdt på å gå tom for batteri på mobilen, men noen ble det jo.

De har så mye fint der, og jeg vet at om jeg hadde hatt en større leilighet og litt romsligere økonomi, så hadde jeg nok kost meg litt for mye med å handle hos dem. Det er rett og slett det stedet jeg finner ting jeg ikke finner noe annet sted.  For dere som vil vite litt mere, så kan dere finne litt info her: http://www.snoka.no/

 

Det er verdt turen, sånn om du ikke bor alt for langt unna, det er en opplevelse for alle som virkelig er glad i jula!

This entry was posted in Advent, Juleprat, Tradisjoner og historie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.