Snart er det advent!

Bilde er fra i fjor! 

Nå er det ikke mange dager igjen! Til helgen har jeg tenkt å henge opp julegardinene, så jeg skal ta frem alle jeg har og se hvilke jeg skal bruke. Kanskje jeg til og med skal henge opp julegardiner i stua i år, hva synes dere? 😉 Jeg har jo noen lange gardiner i riktig tykt stoff, så hvorfor ikke?

Jeg kommer også til å hente frem advents-stjerner og de 7armede stakene mine og sjekke at alle lyser som de skal før jeg henger de opp. Jeg lurer på å skaffe led-lamper til den 6armede jeg fikk av mamma. Og nissen jeg fikk av Lita skal også frem nå, den kommer til å stå midt på den 6armede staken i år som i fjor.

Har dere noen planer for å pynte?

This entry was posted in Advent, Juleprat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.