Ikke bare jule-egg og innpakking av såper

Jeg rakk med å lage 4 julekort også. Jeg har ikke veldig avansert utstyr for kort, for eksempel har jeg ikke mange base-kort liggende og fikk bruke av det fargede papiret jeg kjøpte på Dollarstore billig. Det er tykt papir, dog er det fortsatt papir og dermed ligger de i press nå over natta for ikke å bøye seg opp pga limet. Jeg brukte pyntede bånd fra dollarstore til 10 kroner, 2 for 10, 3 for 20 osv osv, (og et par fra sybutikken) samt klistremerker jeg fant på Lidl i sølv og gull. Klistremerkene er kanskje ikke veldig julete foruten å være i sølv og gull men det tror jeg ikke gjør noe. Dog skal jeg til neste runde stikke ned på bokbutikken og kjøpe glansbilder med julete motiv til neste runde så jeg har noe å variere med! Sølv og gullpenna fikk gjøre nytte for skrifta, og en limpistol låste alt så jeg kunne lime fast på papiret.

Skal du bruke limpistol må papiret være ganske tykt, eller du bør ha kartong. Vanlig tynt papir må du nøye deg med limstift eller vanlig hobbylim. Skulle det være intressant kan jeg jo lage en DIY-film hvordan jeg går frem når jeg lager mine relativt enkle kort? 🙂 Det er bare å si i fra, via FB, via kommentarfeltet her, via gruppen/facebooksiden på bloggen eller en kommentar på youtubekanalen 🙂

Resultatet før de ble lagt i press!

This entry was posted in Advent, DIY, Juleprat, Puslekroken. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.