DIY – De søteste mikrotrær for julepynt jeg har sett på lenge!

Jeg bare måtte dele denne med dere! Vi har jo alle (i det minste vi som virkelig elsker jula og vil pynte masse)lyst på små grantrær til juledekorasjoner, enten til å dekorere en adventsstake, eller sammen med en bitteliten juleby ett eller annet sted.

Det går selvklart å få kjøpt miniatyr-trær rundtom, men det er jo faktisk enkelt å lage selv.

En metode er om du får kjøpt flaskebørster av den lille varianten dere ser her på bildet. Den er allerede “grantre-formet”, og om dere finner disse i en pose på flere kan du først spraymale de grønne, deretter klippe av eventuelle håndtak, skjære en vinkorkskive til fot og trykke spissen nedi og vips har du små juletrær til juledekorasjoner.

Alternativt kan du gjøre som i denne videoen, skaff deg ordentlig langpusede piperensere i rett farge først bare. Disse kan lages så stor du bare vil, men jeg anbefaler en liten dutt med lim mellom snurrene om du skal lage de litt større. Det er fritt frem å dekorere med glitter slik han gjør her, eller om du til spraye ett lett lag med juksesnø på.

This entry was posted in Advent, DIY, Juleprat, Puslekroken. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.