MÅ alle julesaker kjøpes nytt?

Overhode ikke! I fjor hadde jeg flere runder på kjøp og selg-grupper lokalt, og lykkes å slå kloa i flere poser og esker med litt assortert julepynt for en billig penge. En og annen gjenstand var kanskje ødelagt her og der, og en og annen gjenstand ikke helt fantastisk i utseende, men det er sånt man får ta med på kjøpet når man kjøper en eske med samlet krimskrams med tema jul. Det meste var fint og det meste kunne brukes, og på denne måten fikk jeg en større mengde julesaker til en svært rimelig penge!

Du kan altså med fordel titte på grupper for kjøp og salg på Facebook, på Finn.no eller til og med henge opp lapper på butikken “Jeg søker brukt julepynt som gis bort eller selges til billig penge” om du føler du mangler både i juleeskene og i lommeboka. Alt må ikke være nytt. Du finner mye sjarm i eldre julepynt, og du kan finne små skatter i samleesker og poser du får til en billig pris på om du er riktig heldig! Og det er gjerne nå folk begynner å rydde gjennom julesaker for å kvitte seg med sånt de ikke vil ha selv, eller fordi de gjerne vil ha nytt og vil fornye “julegarderoben”. Hold øynene åpne og legg ut blinkere om du er på jakt etter noe!

This entry was posted in Advent, Juleprat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.