Ble litt forelska!

Må bare dele bilde med dere av 8 forskjellige kjevler jeg ramla over via en reklame på instagram (av alle steder). De faser ut mønster på kjevler med laser og dermed kan du få mønster på alle slags deiger man kjevler ut (feks pepperkaker) eller på marsipanlokk til kaker.

Prisen er ganske stiv, men som jeg forstår det på hjemmesiden deres lager de dette manuellt med sin laser hjemme og er en liten familiebedrift, og de må sikker konfigurere programmene samt legge kjevla til rette for laseren å brenne inn mønsteret helt rett og så videre. Det er kanskje ikke verd det for å bake pepperkaker en gang i året.. eller? 😉
Uansett kan det jo være en fin gave til noen som baker mye og ofte! De holder til i Polen, så for oss innenfor svenskegrensa er det tollfritt å bestille, for alle andre utenfor EU blir det nok kanskje litt moms på å handle det inn. Man får også regne med en til to ukers leveranse innenfor Europa siden det sendes med vanlig post.

Men de ER vakre! Og selvklart har de mønster for Halloween, påske og andre mer uspesifiserte høytider, samt dyre og natur-motiv. Det er jo bittelitt fristende…

This entry was posted in Advent, Julegaver og gavetips, Juleprat, Kjøkkenmesteren, Puslekroken. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.