Jeg har laget min første film!

For første gang har jeg laget en film om hva jeg gjør når jeg forbereder julegaver. Denne gangen en DIY-film om hvordan du kan lage hjemmelagede såper.  Jeg har i dag laget såpe med kokos og bjørkeduft, basert på duftoljer. Resultatet? Jeg ser forferdelig ut. Ikke fin på håret, null sminke, og uvant med å snakke inn i et kamera, jeg ser opp og vekk støtt, men.. hva kan man forvente av sin første film? 😀 Dere får det horrible resultatet her. Det blir nok fler filmer! 

såpene rett etter oppkuttinga
Alle såpene ferdig plastet inn
This entry was posted in Advent, DIY, Julegaver og gavetips, Juleprat, Puslekroken. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.